fbpx
Selecteer een pagina

Over mij

Duidelijkheid, dat is vooral wat je bij mij kan verwachten. Geen zoetsappige verhalen, maar een duidelijke strategie voor jouw merk. Een duidelijk verhaal over jouw onderneming. Wist je dat Merkelijk een ander woord voor duidelijk is?

Ik ben oplossingsgericht. Ik kom graag met een antwoord op jouw vraag, zonder al te veel poespas. What you see, is what you get. En je kan er van op aan dat ik doe wat ik zeg. Dat ik tot de bodem heb uitgezocht wat er moet gebeuren en dat je kwaliteit ontvangt.

Wederzijds vertrouwen en een loyale zakelijke relatie vind ik belangrijk. Net zoals duidelijk communicatie, nuchterheid en begrip.

 

Sterke merken

Iedere onderneming heeft een eigen verhaal. Wij gaan ontdekken waarom je het doet en voor wie je het doet. Daarin blijven we dicht bij jouzelf. Met deze drie elementen zetten we jouw onderneming goed neer. Ik help je hier graag bij.

 

Waarom Merkelijk

Naast mijn baan in loondienst hielp ik familieleden, vrienden en kennissen met hun onderneming neer te zetten als merk. Dat vind ik leuk om te doen en op een dag dacht ik; waarom zou ik hier niet meer mee doen? Ik vind het leuk, anderen zijn ermee geholpen en eerlijk is eerlijk, het zou helemaal leuk zijn als ik er ook iets mee kan verdienen. Vanaf april 2021 heb ik zelf de stap gewaagd om te ondernemen. 

 

Mijn ervaring

Een goed verhaal maken bij een merk, daar ben ik in goed in. Jouw onderneming neerzetten als een sterk merk. Daarnaast kan ik dit doorvertalen naar diverse uitingen, zoals een website, flyers en social media post.

Ik heb veel ervaring in het Marketing en Communicatie vak. Als kind wilde ik eigenlijk altijd kapster worden, daarna schoonheidsspecialiste. Uiteindelijk ben ik door het bezoeken van open dagen bij een MBO-opleiding Media & Communicatie terecht gekomen. Hierna ben ik journalistiek gaan doen, maar dat vond ik te zelfstanding en eenzijdig. Ik maakte na het eerste jaar de switch naar Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier voelde ik me thuis.

Tijdens deze opleiding merkte ik dat ik het leuk vind om met merken bezig te zijn, deze juist te positioneren en de huisstijl consequent door te voeren. Ook het organiseren van allerlei zaken als projecten en evenementen ligt mij.

Nog voordat ik afstudeerde kwam ik bij een importeur en leverancier van gereedschap voor autobedrijven terecht. Hier leerde ik echt alle facetten van marketing en communicatie en het juist te positioneren van merken. Na een fusie hield ik mij ook bezig met de marketing en communicatie van automaterialen, vloeistoffen, opleidingen, technische data, het opzetten van marketing concepten, het organiseren van een eigen vakbeurs en het doorvoeren van een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl en nog veel meer. Ik kreeg de kans om leiding te geven aan het uitvoerende team en daarna om een nieuwe afdeling interne communicatie op te zetten.

Ik ben in mijn werkveld dus zeer allround en heb de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan. Met deze ervaring wil ik ondernemers helpen om hun bedrijf als een echt merk neer te zetten.

Check mijn LinkedIn profiel

En nu echt over mij

Naast mijn werk vind ik het leuk om met het interieur bezig te zijn. Doordat ik de afgelopen drie jaar twee keer verhuisd ben, had ik daar ook genoeg in te doen. Ik kan me uren vermaken op Pinterest en fantaseren over hoe dat in mijn huis zal staan.

Ook sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en ben veel bezig met voeding en bewegen. 

Eind 2017 ontmoette ik mijn grote liefde. Een jaar later waren we verloofd en in september 2020 zijn we getrouwd.  Door de pandemie bleef een groot feest helaas uit, maar dat halen we nog wel een keer in. Want met de organisator in mij, moet er wel een goed georganiseerde dag komen.