fbpx
Selecteer een pagina

Ben je nieuwsgierig naar wat anderen over mij zeggen? Je leest het hieronder. 

Samantha is een enthousiaste en creatieve aanwinst voor als je je bedrijf naar een hoger niveau wil brengen!
Ze denkt in alle opzichten mee en onderneemt snel actie, daardoor neemt ze veel werk uit handen waardoor ik ze vrij heb om te doen waar ik goed in ben!
Kortom, zeker een aanwinst en aanrader!

Marco

Eigenaar, Stukadoorsbedrijf Marco de Jong

Samantha is een zelfbewuste vakvrouw die mij enorm goed geholpen heeft bij het opzetten van een aantrekkelijke website voor mijn Appartement Luna in Nordenau. Haar ontwerp van het mooie, toepasselijk logo, gecombineerd met wat persoonlijke achtergrondinformatie, heeft geleid tot een complete en toegankelijke website, waar ik erg trots op ben.

Op basis van een paar steekwoorden weet Samantha de juiste snaar te treffen en zet ze je ‘product’ op originele wijze in de etalage. Samantha werkt snel en efficiënt en kan goed met je meedenken en dat maakt dat de samenwerking heel soepel en plezierig verloopt. Ze is van alle markten thuis en maakt zich nieuwe informatie snel eigen.

Ik merk nu al dat mijn website vaker wordt bekeken en dat had ik zonder Samantha’s inzet en enthousiasme niet bereikt. 

Wil Ory

eigenarresse, Appartement Luna

Samantha heeft mij geholpen om mijn bedrijfje op te starten. Ze heeft mijn Facebook pagina, instagram en website inclusief alle teksten opgezet. Ze heeft een aantal blogs voor me gemaakt en social media onderhouden, wat mij inspiratie heeft gegeven om het zelf verder op te pakken. 
Daarnaast gaf ze veel tips over het ondernemen en een luisterend oor te zijn voor alle vragen die ik heb, of hoe ik bepaalde dingen het beste op kan lossen. 
Ik vind dat Merkelijk je op heel veel verschillende vlakken kan helpen, zoals met grote dingen opbouwen, maar ook met hele kleine aanpassingen. Samantha reageert altijd snel als je ergens mee zit of een vraagt hebt. 
Vivianne

Eigenaresse, Viv Harmony

Enkele weken geleden kwam ik in contact met Samantha over het opzetten van een eigen bedrijf. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen, wat me te wachten stond en hoe ik het aan moest pakken. Samantha gaf mij tips, stelde me kritische vragen en zorgde voor structuur in mijn plan. 

Ze heeft mij geholpen met mijn huisstijl, de opmaak van de flyer en finetunen van de website. Samantha is echt aan/doorpakker! Ze reageert snel, praat niet met je mee, maar is eerlijk en kritisch en is oplossings- en doelgericht. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren en raad haar zeker aan bij bedrijven die een zetje in de juiste richting nodig hebben. 

Ingrid Ipenburg

Eigenaresse, Your Instructor