fbpx
Selecteer een pagina

Branding

Een sterke branding is de basis voor een aantrekkelijk merk. Achter ieder logo, tekst en uiting zit een gedachte en ontstaat vanuit de basis.

Ik help jou die solide basis te maken. Met het vinden van je missie, visie, kernwaarden, ideale klant. Dat vertaalt zich in een sterk merk verhaal en een advies voor een passende huisstijl. 

Communicatie

Communiceren doen we dagelijks, maar sommige boodschappen hebben meer aandacht nodig. En een plan. 

Wat wil je bereiken met je communicatie, welke middelen worden er ingezet en hoe breng je de boodschap goed over? Dat zijn een hoop dingen om over na te denken. Laat dat maar aan mij over en de uitvoer ook. 

Content marketing

Bloggen, posten op social media, nieuwsbrieven schrijven… Zonder een goed idee erachter voelt het vaak als ‘ik doe maar wat’. Ik help jou met een goed plan en de uitvoer.

We kijken eerst naar welke doelen je wilt behalen, daarna bepalen we wat voor soort content hierbij nodig is en hoe we dit gaan verspreiden. 

 

Copywriting

Iedere uiting verdient een goede tekst. Een tekst die duidelijk is voor de lezer en hem aanzet tot actie. 

Samen met jou kijk ik wat het doel van je tekst is, welke stijl bij jouw onderneming past en waar we de tekst in gaan zetten. Daarna werk ik de tekst voor je uit. 

 

Ontdekken wat jij nodig hebt?

Vraag nu een gratis strategiegesprek aan en ontdek wat jij nodig hebt voor jouw onderneming.

Mijn werkwijze…

… om van jouw onderneming een sterk merk te maken. We starten met een telefonisch strategiegesprek waarin we alvast kort kennismaken en jij vertelt wat jij met jouw onderneming doet. We gaan in op wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken. We kijken ook naar de essentie van jouw onderneming. Waarom ben je gaan doen wat je nu doet? Waarom maken jouw klanten gebruik van jouw diensten? En wat onderscheidt jou van anderen? Dit vertaalt zich in een advies om jouw onderneming meer zichtbaar te laten zijn en te laten groeien.

Bevalt het advies? Dan maak ik voor jou een offerte en kan ik na jouw goedkeuring aan de slag. Wil je eerst nog een fysieke ontmoeting? Geen probleem, ik kom graag bij je langs om kennis te maken. 

Tarief

Iedere klant en elke opdracht uniek is. Daarom hanteer ik geen standaard tarief*. Neem contact met me op over wat ik voor je kan doen en ik maak speciaal voor jou een duidelijke en aantrekkelijke offerte!

*Tarieven zijn exclusief BTW en het aanschaffen van materiaal en abonnementen. Zie algemene voorwaarden. 

Ontdekken wat jij nodig hebt?

Vraag nu een gratis strategiegesprek aan en ontdek wat jij nodig hebt voor jouw onderneming.